Bo hos oss

Hotellet vårt er et hjemlig og tilbakelent sted. Det har store lyse rom and store åpne fellesarealer, inkludert en dagligstue og en restaurant med panoramautsikt av fjellområdet rundt; med setergrend, innsjø, skog, myr og heier.

Hotellet er et av de gamle erværdige høyfjellshotellene som har sin sjarm og sin spesielle atmosfære, både på grunn av beliggenheten i en fantastisk natur, og på grunn av sin historie og sitt interiør.

Hotellrommene 

Vi har standard dobbel og luksusrom, trippellrom og familierom foruten rom tilpasset funksjonshemmede. Alle disse rommene har eget bad og toalett. Vi har både nylig renoverte og allergivennlige rom, så vel som litt eldre rom men med god standard og som dekker de flestes behov. Barn under 4 kan bo hos foreldre i dobbeltsengen.

Barn mellom 4 og 12 år kan få egen seng i samme rom for halv pris.

Hunder er tillatt i dertil avsatte rom

Gratis wifi

Rabatt for ukesopphold

Gratis tilgang til svømmebasseng & sauna

Enkeltrom

Dobbeltrommene kan også leies som enkeltrom mot en lite tillegg. Hotellet har også en del enkeltrom med eller uten bad.

Noen av rommene vender ut mot Hornsjøen og fjellene, noen mot gårdsplassen.

Dobbeltrom

Alle dobbeltrom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, alle med eget bad.

Rommene vender enten ut mot Hotnsjøen og fjellene rundt eller mot gårdplassen. 

Tripplerom

Alle trippelrom har dobbeltseng eller tre enkeltsenger, alle med eget bad.

Rommene vender enten ut mot Hornsjøen og fjellene rundt eller mot gårdsplassen. 

Familierom

Alle familierom består av to tilstøtende rom, inkludert bad m / dusj. Dette rommet er også ideelt for grupper av mennesker som ønsker å spare penger.

Barn under fire år bor gratis på foreldrenes rom på eksisterende senger. Barn mellom 4 og 10 år kan bo på foreldrenes rom i ekstra senger til halv pris.

HOSTEL

For fotturister (eks. DNT) og backpacker

 

Hotellet har eget tilbud til fjellvandrere og backpackers i en egen fløy med 4-personsrom med tilhørende bad. Hotellet har egen avtale for medlemmer av DNT (Den Norske Turistforening). Disse rommene egner seg godt for større grupper eller andre som ønsker billig overnatting.

Pris: fra 350 NKR / natt

Hytte for opptil 8 personer 

Raulandshytta er en egen laftetømmerhytta som ligger for seg selv men rett ved hotellet. Den inneholder et dobbeltrom og tre rom med 2 senger hver, og har eget kjøkken og bad, samt peisestue og dagligstue. Hytta egner seg spesielt for grupper som ønsker å være for seg selv, eller for lengre opphold.

Pris: 1900 NKR / natt

Fellesarealer

Hotellet har store og åpne fellesrom, inkludert møte/konferanserom, peisestue, dansesal og spisesal. Hotellet legger vekt på miljø og ressursbruk, og alle rom er derfor møblert med gode og behagelige gjenbruksmøbler. Fordi alle fellesrom er lyse og åpne, blir det en «tilbakelent» og imøtekommende atmosfære – et perfekt sted for barns lek, voksnes samtaler eller lesing av en god bok foran peisen. Eller for bare å sitte i en god stol med en kaffe og beundre utsikten gjennom panoramavinduene.

Svømmehall & badstu

Svømmehallen har eget barnebasseng, og en badstu for opptil 6 personer. Dette er selvfølgelig inkludert i prisen.

svømmebassenget er stengt

Restaurant & kafé

Restauranten har panorama-utsikt over landskapet rundt hotellet: innsjøen, setra, myrdragene, skog og vidder. Restauranten serverer egenlaget mat. Det er en egen kafe hvor man kan få (gratis) kaffe, te, mineralvann eller nybakte kaker eller vafler.

5 store rom eller saler

Kaféen har egen tv-krok. Peisestua og møterom kan reserveres for møter eller arrangementer.