Mindfulness

Hva vi tilbyr for Mindfulness

Hotellet vårt ligger i et naturreservat, og er derfor innhyllet i ren nordisk natur og ofte absolutt stillhet. Vi har erfaring med å tilpasse hotellopphold, for å passe til behovene fra Mindfulness-grupper og har plass til Vipassana for 100 personer.

Hotellet vårt ligger i et naturreservat, og er derfor innhyllet i ren natur og ofte absolutt stillhet. Noe som gjør det perfekt for Mindfulness-grupper og enkeltpersoner som leter etter korte og lange retreat.

Lytt til stillheten

Ta en pause

Vi har plass til deg som lengter etter et avbrudd i dagliglivet, å ha tid til deg selv, til å oppleve stillhet, fred og ro, omgitt av storslått natur.

Tilpassbar meny og innstilling

Vi kan tilby en tilpasset meny etter dine ønsker – og leverer gjerne både vegetarisk og vegansk mat. Felleslokaler og timeplanen kan også tilpasses dine planer og behov.

Lei deler av, eller hele hotellet

På Hornsjø har vi plass til Vipassana for 100 personer. Vi har fasiliteter til mindre grupper for Mindfulness og Retreat. Snakk med oss ​​om dine ønsker og vi vil lage et godt tilbud til deg. Kom gjerne på besøk og se for deg selv!

Hvorfor velger oss?

Vi har erfaring

Vi har erfaring med større grupper – inkludert mindfulness entusiaster.

Urørt naturIdeell for store grupper

Hotellet vårt ligger midt i uberørt natur, noe som gjør det perfekt for mange utendørsopplevelser og aktiviteter.

Ideell for store grupper

Vi har mye plass både ute og inne. Vi har plass til mer enn 100 mennesker – og hundene deres på en gang.

Få et tilbud på ditt neste opphold